TheLifeCo Soğuk Sıkım Yağlar Paketi
TheLifeCo Soğuk Sıkım Yağlar Paketi

TheLifeCo Soğuk Sıkım Yağlar Paketi (B-149)

Marka : The LifeCo
İndirim Oranı : %15 İndirim
Fiyat : ₺159,80(KDV Dahil)
İndirimli : ₺135,80(KDV Dahil)

Avokado yağı, sağlıklı yağ asitleri, protein, vitamin ve mineraller açısından zengin ve değerli bir yağ olup sağlık adına pek çok alanda fayda sağlar.

The LifeCo Avokado Yağı, avokado meyvesinden soğuk sıkım yöntemiyle elde edilmiştir.

The LifeCo Avokado Yağının Faydaları Nedir?

  • Yüksek doymamış yağ içeriğiyle sağlıklı bir yağ türüdür.
  • İyi bir hücre koruyucu ve antioksidan olan E vitamini açısından çok zengindir.
  • Saç ve cilt bakımı amaçlı sıklıkla kullanılır.
  • 2016 AVPA* Yarışması' nda gümüş madalya kazanmış bir üründür.
  • 2015 AVPA yarışmasında ise Gurme takdir belgesi almıştır.
  • The Lifeco Avokado Yağı %100 saf olup genetiği değiştirilmiş organizma (GDO) içermez.
  • Tamamen doğal bir yağ olup içinde hiçbir kimyasal madde, dengeleyici, gluten ve renklendirici bulunmamaktadır.

The LifeCo Avokado Yağı Kullanım Önerisi:

Her türlü yemek ve tatlılarda, zeytinyağının kullanıldığı her alanda kullanılabilir. Ayrıca kişisel bakım amaçlı nemlendirici, saç ve cilt bakımı, masaj yağı ve güneş koruyucu olarak kullanılabilir.

*Avpa: Tarım Ürünleri Değerlendirme Ajansı(Fransa)

TheLifeCo Organik Hindistan Cevizi Yağı Nedir? 

Hindistan Cevizi Yağı çok yönlü kullanım alanına sahip zengin bir gıdadır. TheLifeCo Organik Hindistan Cevizi Yağı, organik tarımla üretilen Hindistan cevizlerinin soğuk sıkım yöntemiyle sıkılmasıyla elde edilmiştir. Soğuk sıkım yöntemiyle yağın içinde bulunan vitaminler ve faydalı diğer elementler korunur. Soğuk sıkım Organik Hindistan Cevizi Yağı kozmetik amaçlı saç ve cilt bakımında ve gıdalarda güvenle kullanılabilir. Organik, soğuk sıkım olması ve enfes tadı sayesinde rakipsizdir. 

Hindistan Cevizi Yağının En Önemli Faydaları:

  • Yüksek ısıda pişmeye dayanıklı olduğu için yemeklerde kullanımı uygundur.
  • Tereyağının kullanıldığı bütün yemeklerde ve kek, pasta, börek yapımında kullanılabilir.
  • Saç bakımında ve vücut bakımında etkili bir bakım sağlar. Saç ve ciltte harika bir koku bırakır.
  • Organik olması sebebiyle gebelikte cilt çatlakları için sıkça kullanılır.
  • Saç kremi yerine saça yumuşaklık ve canlılık verme adına kullanılır.
  • Diş ve ağız temizliği için Oil Pulling adı verilen yöntemin uygulanmasında kullanılır.

Hindistan Cevizi Yağı Kullanım Alanları Nelerdir? 

Yüksek ısıda pişmeye dayanıklı olduğu için yemeklerde kullanımı uygundur. Katı yağın kullanıldığı bütün yemeklerde ve kek, pasta, börek, pilav, çorba, salata sosu yapımında kullanılabilir. Saç bakımında ve vücut bakımında etkili nemlendirme sağlar. Saç ve ciltte harika bir koku bırakır. Organik olması sebebiyle gebelikte cilt çatlaklarına karşı sıkça kullanılır. Hindistan cevizi yağı saça yumuşaklık ve canlılık vermek ve form vermek amacıyla kullanılır. Diş ve ağız temizliği için “oil pulling” (yağ çekme) adı verilen yöntemin uygulanmasında kullanılır. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER!
Ürün detay paylaş
Çerez Uyarısı

Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için yasal düzenlemelere uygun çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için Gizlilik Politikamızı, Kişisel Veriler Hakkında Aydınlatma Metnini ve Rıza Metnini inceleyebilirsiniz.